Thursday, October 3, 2019

Afrikassa on moninverroin tilaa, toisin kuin Suomessa ja EU:ssa neekereille ja erilaisille muille ylipopulaatioita luoville kuten somaleille

Afrikassa on moninverroin tilaa, toisin kuin Suomessa ja EU:ssa neekereille ja erilaisille muille ylipopulaatioita luoville kuten somaleille, jotka vielä jokin aika sitten pitivät neekereitä orjinaan.

Yhteistä näille Afrikan polulaatioille on se, että jo nyt lisääntyvät kuin kanit ympäristöään rasittaen.
On rasismia tuottaa ylipopulaatioita pienten kansojen alueille.

Olkaamme aidosti realisteja todellista "against racial suicide" rasismia eli matuinvaasioita ja islamin leviättämispyrkimyksiä vastaan kaikin mahdollisin keinoin. Kun kaivomme on myrkytetty, siitä ei enää juoda, eikä kastella puutarhaamme. Samasta on kyse kansakuntamme säilymisen suhteen.

https://roturealisti.blogspot.com
Tampereen yliopisto Seppo Lehto kulttuuri- ja sosiaaliekonomisti historioitsija kansakunnan parhaaksi. Ole sinäkin?
.......
Itsestäänselvää on että sotarikollisia, sarjaraiskaajia, vuohennussijoita vilisevän porukan päästäminen on vihollisen sotatoimien edistämistä ja jokaisen joka ko toimintaa edesauttaa voidaan katsoa olevan desantti niin hallituksessa, eduskunnassa, virkamieskunnassa kuin lehtineekereissä asuvat sitten Neekerisaarella, Neekerikylässä tai Helsingin Kulosaaressa.
.............
Eurovaaleissa, eduskuntavaaleissa ja kuntavaaleissa Suomi suomalaisille!
http://eurovaaleissa-suomi-suomalaisille.blogspot.com/
.........
Mikäli haluatte muutosta maahanmuuttopolitiikkaan Suomessa ja EU:sa = Valitse maahanmuuttoa ja islamisoittamistamme vastustava ehdokas aina kun äänestät.
...........